Блог
Вже завтра світ відзначатиме Міжнародний день Рислінгу.
У портфелі Artwine Company ми зібрали одні з найкращих представників німецького стилю:
Guasti Clemente Barbera d’Asti Superiore DOCG – соковита, насичена Барбера з витонченими пряними нотами.
Вина Tara від Ventisquero – це унікальний експеримент, народжений у найсуворішій та найбільш екстремальній виноробній зоні Чилі – пустелі Атакама.
Antares — це італійське ігристе, створене у регіоні Тренто за класичними технологіями.
Його виробництво поєднує традиції та точність.
Weingut Dönnhoff [ @weingut.doennhoff ] — це бренд, який уособлює виноробне мистецтво на найвищому рівні.
Заснована понад 250 років тому, ця виноробня стала однією з найвідоміших у регіоні Нає (Nahe).
Родинний шампанський дім Delouvin Nowack відомий унікальним поєднанням традицій Шампані та підходів, натхненних Бургундією...
Шотландський острів Raasay, став домівкою для одного з найінноваційніших виробників віскі — Isle of Raasay Distillery.
Це не просто віскі - це історія про унікальний терруар, майстерність і сміливість створювати щось нове.
Заснована у 1825 році в самому серці Бургундії, ця виноробня об’єднує багатовікові традиції з інноваційними підходами, створюючи вина найвищої якості.
Вина Domaine Faiveley вражають своїм багатогранним характером, елегантними ароматами, розкриваючи унікальний теруар Бургундії.
Від класичних червоних Піно Нуар до вишуканих білих Шардоне, кожна пляшка - це витвір мистецтва!
Barbera d’Alba Piana від Ceretto виготовлене з 100% винограду Barbera в маєтку Monsordo Bernardina
Колір: насичений рубіново-гранатовий
Аромат: виразний, який розкривається нотами стиглих червоних фруктів, темних ягід, прянощів, какао-бобі
Смак: багатий, щедрий, добре збалансований з фруктово-пряними акцентами і тривалим післясмаком
Ідеально доповнить мʼясні закуски, насичені тушковані страви та страви з червоного мʼяса
Гладкі, мінеральні та фруктові смаки вин Chateau Mont-Redon відрізняються шовковистою текстурою, м’якими та округлими танінами, а також інтенсивними ароматами черешні, сливи, какао, меду та теплих східних спецій.
Top honors from James Suckling 2024 tasting for Domaine Laporte
По справжньому неординарний, впевнено завойовував прихильність поціновувачів.